ijskoninginnen
winter show - kerst act

Winter Acts 2019 - 2020

Magische Winter Wonderland Show

...Witte mist vult de ruimte en prachtige fluitmuziek met hemelse zang klinkt als een lust voor het oor; een witte ijsprinses betovert een enorme doorzichtige winter bal met daarin een dansend ijselfje die zich langzaam, ritmisch beweegt....

Betoverend komen 3 ijskoninginnen tevoorschijn, verborgen onder draaiende parasols. Een vrolijke danschoreografie van trio ijskoninginnen waarin paraplu's draaien, open en dicht gaan, tollende hoepelrokken en een interactieve dans maken met het ijs-elfje in de bal onder begeleiding van prachtige opera zang & live muziek.

Kortom, een prachtige korte show met live fluitiste & opera zangeres, danseres, ijskoninginnen die een betoverend & vrolijk winter tafereel neer zetten op elk kerst / winter evenement. De kostuums zijn voorzien van LED verlichting!

De opening show duurt ongeveer 7 minuten. Na de show worden de stelten IJskoninginnen nog 30 minuten ingezet als animatie act voor de gasten.

Deze show is erg geschikt voor winter en kerst activiteiten, zoals: 

  • Als "Extraatje" voor kerst & Nieuwjaar receptie of personeelfeest  
  • Opening performance
  • Als tussendoor act bij grote(re) evenementen
  • Publiek trekker bij kerst markten
  • Vele andere (op maat) mogelijkheden


Deze show bestaat uit 3 acts:

1) Ontvangst act:Duo White Horses die de gasten ontvangt bij het aankomen lopen. En bij de entree (binnen) worden de gasten verwelkomd door 2 muzikale ijselfjes.

2) Openings/afsluiting show: Een prachtig muzikaal theatraal sprookje met live fluitiste & Opera Zangers, 3 prachtige Stelten ijskoninginnen en een sneeuw elfje in een levensgrote bal. Totale duur van de show is 6.40 min.

3) Animatie Act: korte set met het trio ijskoninginnen op stelten begeleid door fluitiste en opera zangeres (indien het passent is voor het type event)

Deze show is totaal met 6 performsters en inclusief 3 verschillende acts; Magic White Horses, Show en IJskoninginnen Animatie, fluitiste & Opera Zangeres, 2 x backstage hands, huur bal en 2 rookmachines. Exclusief geluid & licht techniek & technicus.

Magische Winter Show fotos

Magic Winter Show Magic Winter Show Magic Winter Show
Magic Winter Show Magic Winter Show Magic Winter Show
Magic Winter Show Magic Winter Show Magic Winter Show